Spelen

'Die Weise von Liebe und Tod' over Etty Hillesum i.s.m mezzo-sopraan Christianne Stotijn en het Amsterdam Ensemble in regie van Moniek Kramer spelen we alleen nog op 30 april 2017 in Enschede (matinee).
In 2017 willen de voorstelling uitbrengen in Duitsland en hebben de tekst daarvoor laten vertalen.

In première

Momenteel werk ik aan mijn nieuwe voorstelling 'Uit Verdriet Geboren' rond de kunstverzamelaarster Helene Kröller-Müller. Deze gaat in oktober 2017 in première in het Kröller-Müller Museum. Data en locaties volgen binnenkort!

Trainen

Van 5 t/m 7 mei geef ik het Happiness Programma bij Great Spaces: vrijdagavond en zat/zon in de ochtend. Meer infor en opgave: https://www.artofliving.org/nl-nl/program/8982
In november begint de opleidingen 'Spreken met impact' die ik geef voor Great Communicators. 

De Happysoulsister week in Marokko (Women Only) i.s.m Happysoultravel en Ilonka de Haan staat gepland van 6 t/m 11 juni 2017. 

Presenteren

Op 26 oktober presenteerde ik de eerste sten legging van nhow Hotel Amsterdam Rai.
TEDx Utrecht presenteerde ik op 27 januari in Tivoli Vredenburg.
De E-courses 'Mindfulness' en 'Out of the box' die ik presenteer is te bestellen bij Happinez.

Inspreken

Recentelijk las ik 'Oranje is het nieuwe zwart' voor op luisterboek. Ook las ik recent 'Een liefde in Rome' van Mark Lamprell. Daarvoor las ik 'Zeevonk' van Joshua Zwaan voor Ambo Anthos en 'Geek Girl' van Holly Smale voor Storytel. Mijn voorstelling 'Denkend Hart' over Etty Hillesum heb ik opgenomen op luister CD. Deze is o.a bij mij te bestellen. Met Floor Minnaert werk ik momenteel samen aan de CD 'Namaste, poezie voor de ziel'.