Theatergroep Plezant voorstelling over het nieuwe werken.

Goudzoekers is een spraakmakende theatervoorstelling over zeven mensen die gaan werken volgens het concept 'de nieuwe horizon' bij het bedrijf Holland Capital. Mensen die voor hun werk het beste uit zich zelf willen halen. Maar ze willen ook goede vader, vriendin, oppasmoeder, scoutingleider, voetbaltrainer, minnaar, dierenverzorgster, keukenprins, wedstrijdzeiler, huizenbouwer, reiziger en dikke boeken lezer zijn. Wat levert 'het nieuwe werken' hen dan op? Wanneer kun je zeggen: mijn leven is in balans, ik ben gelukkig? En is je werkgever dan ook gelukkig?

Goudzoekers, muziektheatervoorstelling van Theatergroep Plezant van ca. 80 minuten door 7 acteurs en muzikanten.
Geïnspireerd door de 'ervaringsdeskundigen' van het nieuwe werken: Veldhoen + Company, mensen van Rabo Unplugged en Achmea.

Acteurs en muzikanten:
Julika Marijn: Inès Bateaux en Juliette Miggels en zang, Yora Rienstra: Cato Wanders en Helena Vriesekoop en zang, Peter Badenbroek basgitaar en medewerker en zang, Dave van Beekdrums en medewerker en zang, Tom Meulman toetsen en medewerker en zang, Frank Stukker gitaar en medewerker en zang, Walter Supèr: Bas Miggels

 goudzoekers    

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie