Great Communicators

Ik werk als sprekerscoach voor het super leuke bedrijf 'Great Communicators’ in Amsterdam. Spreken voor publiek is een snelkookpan voor persoonlijke groei. Verbale en non-verbale communicatie, angsten, overtuigingen: je komt jezelf op verschillende manieren tegen wanneer je spreekt voor een groep. Geinspireerd, praktisch en met een scherpe blik til ik samen met jou, je performance naar een hoger niveau.

GreatCommunicators 260x125

Bij Great Communicators coachen en trainen we onder anderen de sprekers van TEDx, maar ook CEO's, ondernemers, startups, docenten, advocaten, consultants en politici. Moet je zelf binnenkort een presentatie geven of wil je verdiepen mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of kijk op www.greatcommunicators.nl voor een opleiding.

 

Art of Living

Sinds 2000 geef ik de 'Art of Breathing cursus' voor stichting Art of Living. Een inspirerende cursus om jezelf door middel van krachtige ademoefeningen, yoga & meditatie op te laden, in balans te brengen en een verbinding te maken met de stilte en het licht in jezelf. Een verdiepende reis van hoofd naar hart. Hiervoor word ik ook regelmatig ingehuurd door organisaties voor korte lezingen of trainingen. Bijvoorbeeld bij het Ministerie (Project Het Nieuwe Werken & Vitaliteit), Thales, Zinweb, Lovechock, Cirkelconsult, NPB Wassenaar, De Douane, Cap Gemini, Cancer Energyday en de Dag van Compassie. Lees dit artikel uit Happinez of bekijk deze filmpjes over de kracht van de adem:


Bekijk ook de video over het effect van de ademhaling, ook wetenschappelijk: The science of breath

 

 

 

Spel/auditie training

Ik geef een aantal jaren lessen binnen de selectiecursus van de ATKA (Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie) en gaf spellessen aan de Koningstheater Academie in Den Bosch.
Privé coach ik als deskundig en inspirerend klankbord ter voorbereiding op een voorstelling of auditie.

Centraal staan o.a.

  • Echtheid en authenticiteit
  • Lichaamstaal & uitstraling
  • Stemgebruik
  • Omgaan met tekst/spel-ingangen vinden
  • Energie, enthousiasme
  • Ontspanning & omgaan met stress
 

Voice-dialogue coaching

Voice-dialogue is ontwikkeld door Jung en een manier om met verschillende delen van jezelf in gesprek te raken. In ons zijn verschillende deelpersonen aanwezig die opereren als zelfstandige energieën, ieder met zijn eigen wil, gedachten, gevoelens en bewustzijn. Denk bijvoorbeeld aan de 'pleaser', de 'pusher' en de 'perfectionist'. Hoewel onze 'ikken' behoorljk bepalend in ons leven zijn, zijn we ons vaak niet bewust van hun stem. Met voice-dialogue ga je, rond een situatie of thema dat nu speelt in je leven, met je verschillende 'ikken' in gesprek. Dit werkt praktisch, verhelderend en geeft inzicht.
Julika onderzoekt o.l.v Berry Collewijn met een klein team trainers momenteel ook de theatrale werking van voice-dialogue.

'All the world is a stage', William Shakespeare

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie